Ειδικός Καρδιολόγος Αχιλλέας Ι. Τριανταφυλλίδης

Ο Ειδικός Καρδιολόγος Αχιλλέας Ι. Τριανταφυλλίδης γεννηθηκε το 1977 στην Πτολεμαϊδα.Από το 2014 ζεί στην Αθήνα όπου και διατηρεί σύγχρονο Καρδιολογικό ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Π.Φαλήρου.

Έως το 2015 ήταν Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής καθώς και του Τμήματος Καρδιολογικών Υπερήχων της ιδιωτικής Γενικής Κλινικής ‘’Θεραπευτήριο Αθηνών’’ , έχοντας νοσηλευσει και αντιμετωπίσει πλήθώρα καρδιολογικών ασθενών.Παράλληλα, έχει διενεργήσει χιλιάδες υπερηχογραφικές μελέτες σε ασθενείς κάθε ηλικίας, με χρόνια καρδιολογικά νοσήματα αλλά και στο πλαίσιο προληπτικής ιατρικής.

Επίσης απο το 2016 είναι συνεργάτης της Γενικής Κλινικής ‘’ΜΗΤΕΡΑ’’ του ομίλου ‘’ΥΓΕΙΑ’’, συμμετέχοντας ενεργά στην διαγνωστική προσέγγιση καθώς και στην νοσηλεία ασθενών της Α΄Καρδιολογικης κλινικής.

Στο πλαίσιο ειδίκευσής του στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ‘’Χατζηκώστα’’ συμμετείχε ενεργά σε πληθώρα διαγνωστικών και θεραπευτικών επεμβάσεων στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο και στην Στεφανιαία Μονάδα όπως επίσης διενέργησε και μεγάλο αριθμό διαθωρακικών υπερηχογραφικών μελετών.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα μελετών καθώς και σε προφορικές ή και γραπτές ανακοινώσεις σε διεθνή και πανελλήνια συνέδρια.

Είναι μέλος της European Society of Cardiology , Μέλος του American College of Cardiology και Μέλος της American Heart Association.

Το ιδιωτικό του ιατρείο είναι εξοπλισμένο με καρδιολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας δίνοντας την δυνατότητα για έγκαιρη και ακριβή διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε περιστατικού σε κάθε ηλικιακή ομάδα

ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ
IMAGE
Επίπεδα ανδρογόνων στις μετεμμην/κές γυναίκες και καρδιαγγειακός κίνδυνος

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of theAmerican College of Cardiology...

IMAGE
ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ

Η κολπική μαρμαρυγή είναι η πιο συχνά απαντώμενη αρρυθμία στην κλινική πράξη...

IMAGE
οι SSRI μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο για μελλοντικά καρδιαγγειακά συμβάντα

Η χρήση του εκλεκτικού αναστολέα επαναπρόσληψης σεροτονίνης εσιταλοπράμης μπορεί να μειώσει ...

Top